Svet varnostnih otroških očal

07-09-2023

S hitrim izboljšanjem gospodarstva vsaka družina namenja več pozornosti kakovosti življenja, še posebej za svojega dragega otroka, se bodo potrudili, da zanj izberejo vse vrste popolnih izdelkov. Nedvomno so tudi otroška očala vključena v izdelke, ki jih iščejo. Zato vam bom danes pripeljala sprehod v ta domišljijski svet: AGADA EYEWEAR, kjer lahko resnično ugotovite, katera očala pripadajo vašim otrokom.


Oblikovane edinstvene točke

Vse od izhodišča naših otrok smo splošno zasnovo razdelili na več vidikov, ki zajemajo material, strukture, slog okvirja in tako naprej. Prvič, tisto, kar smo primarno uporabili, je silikonski material okvirjev, kot vsi vemo, je na otip izjemno mehak in prožen, zato je bolj varen, če ga uporabljamo pri izdelavi otroških očal, prav tako vam bo silikonska nosnica dala občutek udobje. Poleg tega boste zaradi vseh vrst občutljivih okraskov in možnosti živih barv komaj čakali, da ga imate.

Kids Optical Frame

Dve vrsti:

Vsebuje OTROŠKA SONČNA OČALA in OTROŠKE OPTIČNE OKVIRJE. 

Pri optičnih okvirjih se s spodnjim praktičnim funkcionalnim dizajnom počutite lahkotno, ko ga nosite.

Št. 1: Brez vijaka, enostaven za odstranitev. In z uhanom in trakom, da se okvirji med vadbo ali potenjem ne premikajo

Kids Optical Frame


Št. 2: 180-stopinjski tečaj templja, zaradi česar je tempelj odprt dovolj široko in pusti, da se tempelj ne dotika obraza

Kids Optical Frame



Št. 3: Prilagodite konico, ki ima različne korake, da okvirji ne bodo preskočeni med vadbo. Enostavno jo je prilagoditi 

Kids Optical Frame



Kaj vas še zanima za otroška očala? Prosimo, da nam pošljete e-pošto ali obiščete našo stojnico, da slišimo vaše cenjeno mnenje:


Kids Optical Frame


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti